arrow_drop_up arrow_drop_down

Over mij

In vrijheid autorijden

Missie

Mijn naam is Lida Min en mijn missie is het voor bestuurders mogelijk maken om veilig in vrijheid deel te nemen aan het verkeer.

Om tot een bestuurder te komen die in vrijheid deelneemt aan het verkeer leg ik de nadruk op juiste kennis en omgang met het voertuig, de auto. Wanneer je één bent met de auto (je hoeft niet meer na te denken over je de handelingen in de auto, het is een automatisme geworden), heb je alle aandacht voor het verkeer dat zich buiten de auto bevindt.

De leerling in opleiding of de mensen met rijangst ervaren rust en ruimte voor het beoordelen van verkeerssituaties en vergroten hun zelfvertrouwen.

Coaching

De wijze waarop ik mijn lessen aanbied is coaching. Ik vermoei mijn leerlingen of cliënten niet met instructies, ik help ze met het invullen van hun behoeftes door middel van coaching. Zij voelen zich verantwoordelijk, worden gewaar van veiligheid voor zichzelf en hun omgeving. Zo ontwikkel je zelfstandig autorijden binnen de veilige marges van het verkeer.

Waarden

Meer dan 20 jaar onderschrijf ik drie belangrijke ondersteunende waarden: Vreugde, moed en vrijheid. Niet alleen bij rijinstructie, maar ook spelen deze waarden in mijn dagelijks leven een rol. Vreugde geeft het gevoel van ontspanning en plezier. In deze het autorijden. Moed is de kracht die je nodig hebt om wensen te manifesteren. In deze een autorijopleiding voor het rijbewijs, opfriscursus of rijangst cursus te volgen en onzekerheden en/of angsten te overwinnen. Vrijheid is het ultieme gevoel van Zijn. In deze dat je in elke omstandigheid, op elk uur van de dag, je snel en efficiënt kunt verplaatsen van A naar B.


Kwaliteit

Persoonlijke ontwikkeling staat bij mij hoog in het vaandel. Vanaf mijn adolescentie tijd tot op heden blijf ik opleidingen en cursussen volgen voor persoonlijke groei, ondernemerschap en verdieping van het vak rijinstructie. Voorbeelden hiervan zijn rijangst, jongeren met een aandoening in het autismespectrum, NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) en ADAS (Advandced Drivers Assistance System). Tijdens de rijlessen werk ik met sterk individueel gerichte coachende aanpak en zet ik hulpmiddelen in als ademhalingsoefeningen, ontspanningstechnieken en NLP.


Zorgvuldigheid

Elk mens is uniek. Elke leerling of de bestuurder met rijbewijs die zich onzeker, onveilig of angstig voelt op de weg krijgt coaching op maat. Zorgvuldig en met aandacht begeleid ik je naar bewust worden van je mogelijkheden als bestuurder. Het doel is in alle rust en ontspannen achter het stuur zitten waarbij je verkeerssituaties met gemak aankunt.