Page content

article content

Studenten rijbewijs B hebben voordeel bij Bovag garantie fonds

LMVO lid geworden van Bovag rijscholen

Tegenwoordig is het een must om je zaak goed te verzekeren en klanten garantie te geven op je product of dienst. Risico’s zijn niet uit te sluiten, maar LMVO zoekt ze ook niet op. LMVO is lid van Bovag rijscholen, zodat studenten gewaarborgd zijn. Onderstaand bericht is van Bovag rijscholen en geeft jou, als student rijbewijs B de garantie dat je altijd je vooruit betaalde lessen bij een andere Bovag rijschool kunt afmaken.

“BOVAG heeft garantiefonds voor rijlessen

Volg je autorijlessen  bij een bij BOVAG aangesloten autorijschool dan zijn jouw vooruit betaalde lesgelden gegarandeerd verzekerd. Indien er geschillen ontstaan tussen rijschool en student dan wordt er bemiddeling verleend door het BOVAG bemiddelingsbureau.  Het BOVAG Garantie Fonds voor rijscholen staat daar voor in.

Steeds meer cursisten kopen bij rijscholen vooraf een pakket voor een serie rijlessen. Maar in geval van een faillissement bleef de cursist vrijwel altijd gedupeerd achter. Die nachtmerrie behoort nu tot het verleden. Het nieuwe fonds is te vergelijken met de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) uit de reiswereld en garandeert dat de consument niet met de gebakken peren blijft zitten.

Zeker van je zaak

Eigenaar Lida Min van BOVAG autorijschool Lida Min VerkeersOpleidingen biedt het BOVAG Garantie Fonds voor rijscholen met plezier aan: “Zeker van je zaak zijn, zo kennen consumenten de BOVAG. Die zekerheid en betrouwbaarheid golden altijd al voor onze rijscholen, maar nu komt daar dus een garantiefonds bij. Het risico van vooruitbetaalde rijlessen behoort tot het verleden en dat is nóg een belangrijke reden om voor een BOVAG rijschool te kiezen.”

Verkeersschool LMVO is gevestigd aan de Ambtenaar Dorknoperlaan 59, te Almere en is te bereiken op telefoonnummer: 06 414 39467.
Voor meer informatie: www.bovag.nl/BOVAG Garantie.

Comment Section

2 reacties op “Studenten rijbewijs B hebben voordeel bij Bovag garantie fonds


Door Janco op 17 augustus 2017

Heel verstand om daarbij aangesloten te zijn.


Door pim op 10 oktober 2018

Dankjewel voor dit artikel over bovag garantie. Wat een goede zaak dat in dit geval de rijlessen verzekerd zijn. Door deze garantie kun je dus wisselen tussen rijscholen als je bijvoorbeeld verhuist of graag wilt proberen af te rijden bij een instructeur waar je een betere klik mee hebt. https://www.jongepier.nl/opleiding-rijinstructeur-amsterdam/

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.