arrow_drop_up arrow_drop_down

LMVO lid Bovag rijscholen

PLUSPUNTEN VAN EEN BOVAG RIJSCHOOL

Begin je aan je rijopleiding? Start dan met het kiezen van een goede, betrouwbare
rijschool. BOVAG-rijscholen hebben twee pluspunten

  • Alle BOVAG-rijscholen en hun instructeurs worden periodiek op 9 punten gecheckt.
  • Alle instructeurs zijn bevoegd en hebben een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag)

Zo weet je zeker dat je in goede handen bent.

Welke zekerheden geeft een BOVAG rijschool?

Slagingspercentage

Het slagingspercentage van een BOVAG rijschool is altijd rond het gemiddelde van de regio. Ons slagingspercentage staat vermeldt op de website rijschoolgegevens.nl. Natuurlijk kun je ons er ook altijd naar vragen.

Bovag lesvoorwaarden en lesovereenkomst

Wij hanteren de BOVAG lesvoorwaarden, die zijn afgestemd met de ANWB en Consumentenbond. Deze voorwaarden beschermen jouw rechten, en die van ons. Wij gebruiken ook altijd een BOVAG-lesovereenkomst. Daar staat precies in wat je met ons hebt afgesproken en zo weet je wat je van ons kunt verwachten.

Altijd een plek voor je klachten

Gebeurt er onverhoopt iets waarmee je het niet eens bent? Dan kun je gratis BOVAG bemiddeling aanvragen. Kom je er daarmee niet uit? De Geschillencommissie Rijopleidingen is een onafhankelijken onpartijdig orgaan waarbij zowel consumentenorganisaties als BOVAG betrokken is. Je krijgt dus altijd ondersteuning bij klachten.

Transparantie staat voorop

Wij houden je vorderingen bij op een (digitale) leskaart. Zo kun je altijd zien waar je staat in je rijopleiding. Onze lesprijs gaat altijd uit van 60 minuten, tenzij we nadrukkelijk anders vermelden.

Zoveel mogelijk dezelfde instructeur.

Tijdens je rij-opleiding krijg je zo veel mogelijk dezelfde instructeur. Dat is fijn, want als een instructeur jou kent, kan hij of zij jou beter lesgeven. Deze instructeur zal, als je dat wilt, ook meerijden met het praktijkexamen.

De beste voorbereiding voor je praktijkexamen

Wij geven les conform de door BOVAG en het CBR opgestelde Rijprocedure. DAarin is precies vastgelegd wat je moet leren en waar de examinator je op toetst. Zo kom je tijdens het praktijkexamen nooit voor verrassingen te staan.

Nette lesauto

Onze lesauto’s zijn altijd goed onderhouden volgens fabrieksspecificaties, netjes en opgeruimd. Uiteraard zijn al onze lesauto’s geheel rookvrij.

BOVAG Rijscholen